V naši gostilni se lahko pohvalimo s šefom kuhinje , ki je za svoje dolgoletno delo na tem področju prejel trak kakovosti za varovalno prehrano. Svoje znanje in izkušnje s pridom uporablja, ko za štedilnikom ustvarja za Vas, naše goste.
Šefovemu trenutnemu navdihu in v danem trenutku najboljši, tudi sezonski, ponudbi se lahko predate vsak dan, saj lahko izbirate med tremi slow food meniji, ki se med seboj razlikujejo po številu hodov (štiri, pet, ali sedem), ob nedeljah pa je to “meni 4”, ki je sestavljen iz petih hodov. Ti meniji so tudi idealna rešitev, ko vabite na okusen obrok poslovne partnerje, sorodnike, prijatelje, saj jim ponudite nekaj drugega, nekaj ne-klasičnega. Če želite, pa Vam lahko k izbrani hrani ponudimo tudi ustrezna vina.
Že od vsega začetka našega obratovanja se trudimo vzgajati naše goste v smeri varovalne prehrane – omejeni so predvsem ogljikovi hidrati in maščobe, ki jih vnašate v svoj organizem, kar pa pripomore tudi k temu, da se po obroku počutite dobro in vas nikjer “nič ne tišči”. V bistvu so pri nas vse jedi pripravljene na tak način (tudi dunajski zrezek lahko dobite ocvrt na suhem zraku, namesto v olju!), lahko pa izbirate tudi med dvema varovalnima menijema, za katera pa imate natančno izračunane hranilne vrednosti.

Copyright 2014 Milenium